Uitnodiging : 1 oktober om 14u | Bezoek Oosterweelwerf Linkeroever

Op de linkeroever van de Schelde in Antwerpen bouwt Lantis aan de tunneltoerit en de tunnelmond van de nieuwe Scheldetunnel in Antwerpen. Dit project maakt in het noorden van Antwerpen de ring rond en wordt ook wel het kroonjuweel van de Oosterweel genoemd.

De Scheldetunnel wordt maar liefst 485 meter lang!

Ontdek zelf hoe de werken reeds gevorderd zijn dankzij een bezoek aan de Oosterweelwerf op Linkeroever. Met gids gaat u langs de werken en kan u op de uitkijktoren een goede kijk krijgen op de voortgang van de werken.

Benieuwd? Schrijf u dan nu in voor een bezoek ter plaatse via deze link.

Opgelet ! Aantal deelnemers is beperkt. Bij overboeking wordt voorrang gegeven aan leden en kandidaat leden van het deelbekken Zeeschelde Zeekanaal met 1 deelnemer per bedrijf toegelaten op first come, first serve basis (met uitzondering van de sponsors & corporate leden)

Opgelet ! Lange broek, veiligheidsschoenen, helm en geel hesje verplicht. Indien u niet over alle 4 beschermingsmiddelen beschikt zal de toegang het werfbezoek geweigerd worden.

Praktische details

Datum: 1 oktober 2024

14u30: Ontvangst
Locatie: Plaasj Kaffee: Wandeldijk 1, 2050 Antwerpen
15u00: Carpoolen naar werf
15u15: Werfbezoek
17u15: Netwerkreceptie
Locatie: Plaasj Kaffee: Wandeldijk 1, 2050 Antwerpen


Leden: gratis
Niet leden: vanaf 2de deelname automatische registratie tot lid 

Opgelet ! Er wordt vanaf Plaasj Kaffee gecarpooled naar de werf. Om uw collega’s niet onnodig te laten wachten vragen wij u vriendelijk om het voorziene tijdsslot te respecteren.

In samenwerking met